- Autor: evasco
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cizrna | 500 |
Cibule | 225 |
Oleje (všechny druhy) | 25 |
Paprika zelená | 410 |
Kuřecí prsa | 410 |
Dochucovadla:
paprika sladká a pálivá oregano sůl
Energetická hodnota celkem: 10348 kJ
Bílkoviny (g): 203,
Tuky (g): 54,
Sacharidy (g): 280,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 70,
Vláknina (g): 46,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1294 kJ
Bílkoviny (g): 25.4, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 8.8, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Cizrnu předem namočit (nejlépe přes noc), pak uvařit do měkka. Na oleji nechat zesklovatět cibulku, přidat na kostky nakrájené kuřecí maso, okořenit , osolit, podlít vodou, nechat chvíli dusit. přidat na proužky nakrájené papriky. Když je maso měkké, přidat uvařenou cizrnu, promíchat (pokud je potřeba, lehce dosolit), nechat chvíli dusit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.